Powiadomienie o aktywnym połączeniu


(Troclu) #1

Witam!

Mój problem jest następujący:

Zgodnie z instrukcjami z http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91864&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=neostrada

usunąłem oprogramowanie neostrady, stworzyłem nowe połączenie sieciowe

i dodałem je do autostartu

tylko, że teraz przy każdym wyłączaniu komputera w czasie gdy windows zapisuje ustawienia pojawia mi się mniej więcej taki komunikat:

Czy jest możliwość usunięcia tego tak żebym za każdym razem nie musiał tego potwierdzać każdorozowo gdy wyłączam kompa klikając na "tak" tylko żeby się samo rozłączało?