Właśnie tak ktoś pisze jakąś pracę na brudno a twoim zadaniem jest to przepisać (np. prace dyplomową)
To nie można zeskanować i użyć ABBY FIndera ?? Znacznie łatwiej
Pokaż mi OCRa który przynajmniej w 80 % rozpozna nawet staranne pismo odręczne to będzie dobrze. W innym wypadku scanowanie materiału i nanoszenie poprawek będzie bardziej czasochłonne od wprowadzenia całego tekstu z klawiatury.
McDonald’s znów na wakacje poszukuje młodych! daja 8 pln +50 groszy premia na pranie a po okresie próbnym(2tygodnie) 8.50 pln + 50gr na pranie. Czyli 9zł brutto/h 7 godzin dziennie 5 dni w tygodniu.
I co tam trzeba robić ?
zgłoś się do agencji viralowej
elo mam pytanie czy do pracy w Hurtowni np zabawek biorą osoby,które ukończyły 16 lat,chodzi mi o coś takiego jak rozpakowywanie kartonów,przenoszenie…
Stać na kasie, sprzątać itp itd. nei wolno pracować młodocianym na kuchnii, przy fryturach, w chłodni, mroźni. Jak będe miał czas zeskanuję liste prac zabronionych. Tego jest więcej niż dozwolonych
I napisz na moje gg 2609678
Jak ktoś z was jest z rudy śląskiej to mogę polecić Jedno miejsce. Roznosimy ulotki (po całej rudzie), rozklejamy na słupy itp. Stawka to 3zł/h, nie dużo ale zawsze coś. facet jest wypłacalny i nie leci w kule jak inni
3zł/h? Toż to wyzysk w biały dzień.
za 3 zł szkoda zachodu jak wyżej.
Btw spoko macie gościa. U mnie w mieście za roznoszenie ulotek z banku płacą 8 zł (nawet wyżej) za godzinę a jedyne co musisz robić to stać w miejscu od czasu do czasu zmieniając pozycje o 2-4 metrów obracać się o jakieś 180 stopni.
nie polecam również pracy w hipermarketach (wykładanie towarów, inwentaryzacja). Jeśli np macie stawkę 5,50 za godzine to po 8 ja kiedyś tak miałem, że po 8 godzinach jak już dostałem uradowanie kwit, odjeli mi podatek, później opłatę jakąś chyba za fatyge, a na końcu opłaty za przelew i w sumie jakieś 40 % kasy mi ubyło
Mam na imię Paulina,mam 17 lat.Szukam pracy na okres wakacji od 15.07-15.08 2008r. Okolice Gora Kalwaria - Konstancin- Jeziorna .
Paulinko to nie biuro pracy
hey nie wiecie jak znalezc… jakas fajna prace ???
Polecam buxy , ja już na 1 mam prawie 30 usd a dziennie wyciagam jakieś 60 zł
Niech pazurki zabolą, to wtedy poczujesz wartość pieniądza. Jak dla młodocianego stawka a w sam raz.
Lost World , możesz coś więcej powiedzieć na ten temat ? Jak to działa, polecić jakoś stronę z toturial’em. Pozdrawiam
Mnie już w te wakacje palce bolały więc znam już wartość pieniądza
nikt się na to nie nabiera… może i przekonuje ale… ja mam pomysł na zarabianie ale go nie zdradzę bo jest mój i ja na nim zarobię i nie jest pracochłonny (może początek ale potem łatwo)
proponuję robić filmiki “Jak …” można sporo zarobić… np. na allegro… zrobić parę tutków do np. PS i sprzedawać po 10zł…