Prob. z odtwarzaniem niektórych map - Fable TLC


(Januszek989) #1

Cześć jestem tu nowy :slight_smile:

Nie dawno brat kupił mi Fable 1 z dodatkiem. Po obejrzeniu screenów na pudełku pomyślałem że zapowiada się fajny Action-RPG.

No dobra. Instalacja przebiegła dobrze, bez żadnych problemów. Zakładam profil wchodzę do menu, ok ok... wszystko ok :slight_smile:

No to zaczynamy grę. Ląduję w jakieś dębowej dolinie podchodzę do małej dziewczynki szukającej misia i... BAM ENTERING SLEEP MODE SIĘ POJAWIA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: !!

mapy ''Wejście na szczyt klifu". Obraz robi się po chwili czarny (na Dębowej dolinie czarny robi się jak popatrzę stronę morza ale nie tylko :frowning:

Nie jestem pewien czy taki temat tu istnieje, jeśli tak to proszę o linka oraz sugestie co robić z błędem. Jeśli czegoś nie rozumiecie to pytajcie się spróbuje wyjasnić


(Mlajtner) #2

-Fable jest fajne...

---ale to może twój sprzęt nie daje rady...

-lub może sterowniki nowsze trzeba

-lub reinstal gry...


(Januszek989) #3

Reinstala próbowałem a wymagania na pudełku... Raczej mam 256mb i napęd dvd więc nie wiem...

256mb ram - OK

1,4 GHz - OK

DVD-ROM - OK

karta graficzna 3D 64 - OK

sprzętowa obsługa pixel shader 1.1 - heh... muszę sprawdzić

3GB - OK

Karta dźwiękowa i łącze internetowe - OK

//EDIT

Inne sugestie? Bardzo prosze [-o<


(Menel) #4

Podaj nazwe karty graficznej


#5

akimaru99 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Januszek989) #6

ATI Radeon 9250(RV280) - Karta graf.

Słyszałem, że błąd może być spowodowany K-Lite Pack czy coś - to prawda?