Problem w IE7 z odtwarzaniem animacji


(Bartek iPC) #1

Mam W. Vista Home Premium Orginal i problem. Zainstalowałem najnowszego Flash Player 9 i Shockwave, ale ciągle nie mogę odtworzyć animacji w Flashu (np.: YouToue) i krzyczy mi żebym prbrał. W Operze wszystko odtwarza a tu w IE7 nic. Dziwne, ale np.: odtwarzają mi się banery reklamowe i wszystko inne. W kompie nie mam wirów ani spyware. Pomuszcie......... :frowning:


(Miwidlak) #2

A JAVA wgrana?

Pozdrawiam

PS video z YOU-Tube chodzi normalnie


(Bartek iPC) #3

Tak…

Złączono Posta : 24.02.2007 (Sob) 16:58

Pomocy! !!


(Patryk S) #4

Bartek NFSC miałem ten sam problem i już ci mówie jak go rozwiązać jeżeli masz karte nvidi.

  1. Musisz mieć nainowsze stery chyba 100.65.

  2. Po instalacji wejdź w control panel, ustawienia 3d, zarządzanie ustawieniami 3d.

3.Ustawić filtrowanie anizotropowe na opcje pod kontrolą aplikacji.

To wszystko powinno pomóc miałem ten sam problem i ustawienie takiej wartości załatwiło sprawe bo domyślnie miałem na 8x a no i musisz mieć zainstalowaną javę oraz macromedia flash player (najnowsze wersje)


(Kenumo) #5

Jesli miałbyś np zainstalowany dodatek IE7 Pro to w nim wyłącz FILTR REKLAM a inaczej jak masz jave i playera to powinno śmigać.


(Matrix) #6

Ktoś mi nie wieżył jak pisałem w topicu: ie7 problem że ie7 nie jest do końca sprawne :slight_smile:

a co do rozwiązania- pozostaje FireFox albo Opera- a jeśli się upierasz to możesz przeinstalować IE7 albo: odinstalować wszelkie dodatki od nowa spróbować:)


(Bartek iPC) #7

Nic nie pomaga… Wyłączyłem IE7 Pro wywaliłem wszystkie dodatki i do nowa zainstalowałem i dalej NIC! !!

Złączono Posta : 25.02.2007 (Nie) 12:55

A co do sterów to Vista sama mi je zainstalowa przy instlacji i innych oficjalnych nie instalowałem, wieć to nie to… :?