Problem z dźwiękiem w IE 7


(Rafael 13) #1

Witajcie! Na komputerze nie znam się może genialnie, więc dlatego pisze tutaj o swoim problemie. Mam dobrego kompa, Vista i bajery... Ostatnio dostałem chęci na obejrzenie filmu z YouTube. Cisza, na pewnym portalu była reklama w formie filmiku - cisza, muza - cisza. Włączyłem muzykę z kompa - wszystko działa normalnie. Korzystam z IE 7. Nie jestem pewien, czy swój problem przedstawiam w dobrym dziale, ale proszę o pomoc, jeżeli wyraziłem się niejasno, a chcecie mi pomóc, piszcie w komentarzach pytania, a ja napiszę odpowiedź i może dobrniemy do źródła problemu? Kompa kupiłem niecały m-c temu.


(Łukasz14) #2

Zainstaluj sobie Macromedia Flash Player może nie masz go w swoich zasobach :wink: :mrgreen:


(Patryk94) #3

Po pierwsze zmień przeglądarkę na Firefox. Zainstaluj sobie Marcmedia Flash Player i Adobe Shockwave Player

:arrow: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=42&id=294

:arrow: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=42&id=293


(Kaka') #4

rafael_13

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku zmien.gif

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte surowe konsekwencje.

Tak, a niby dlaczego? IE7 równie dobrze sobie radzi ze flashem jak Firefox. Daruj więc sobie takie "porady".


(Rafael 13) #5

Szczerze mówiąc zrobiłem wcześniej to z Firefoxem i nic nie pomogło :frowning:


(Szwejas2) #6

a jaką kartę graficzną? czasem duże znaczenie przy animacjach flash ma właśnie ona. Zainstaluj najnowsze sterowniki.


(Kaka') #7

rafael_13 , byłeś o coś przeze mnie proszony! Daję Ci ostatnią szansę - jeśli nie poprawisz czego trzeba, temat poleci do kosza.