Problem z dźwiękiem


(Danio 939) #1

Mam problem z dźwiękiem w moim kompie, zainstalowałem nowego Windowsa wgrałem sterowniki, wydawało się ze wszytko ok lecz dźwięk zły fakt słychać ale to trzeba ucho przystawić do głośnika bo ledwo ledwo co ten dźwięk słychać a na dodatek ten dźwięk ma takie w sobie echo. W systemie wszytko jest podgłośnione, głośniki też są sprawne (na sprawnych słuchawkach to samo jest)

Pomocy! Co mam zrobić żeby to naprawić?

A to mój Komputer:

System operacyjny Microsoft Windows XP Professional

Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3

DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Nazwa komputera PC

Nazwa użytkownika Uzytkownik

Płyta główna:

Typ procesora AMD Athlon XP, 1100 MHz (11 x 100)

Nazwa płyty głównej ECS K7VTA3 v2 (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DDR DIMM, Audio)

Mikroukład płyty głównej VIA VT8366A Apollo KT266A

Pamięć fizyczna 768 MB (DDR SDRAM)

Ekran:

Karta wideo NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (32 MB)

Akcelerator 3D nVIDIA GeForce2 MX 100/200

Monitor Philips 105E [15" CRT] (WE 012478)

Multimedia:

Karta dźwiękowa VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

Magazyn:

Kontroler IDE Kontroler VIA Bus Master IDE

Kontroler SCSI/RAID AUHIMKVG IDE Controller

--------[Dźwięk Windows]----------------------------------------------------------------------------------------------

midi-in.0 0001 0067 MPU-401

midi-out.0 0001 0066 Microsoft GS Wavetable SW Synth

midi-out.1 0001 0066 MPU-401

mixer.0 0001 0068 VIA AC'97 Audio (WAVE)

wave-in.0 0001 0065 VIA AC'97 Audio (WAVE)

wave-out.0 0001 0064 VIA AC'97 Audio (WAVE)

--------[Dźwięk PCI / PnP]--------------------------------------------------------------------------------------------

VIA AC'97 Enhanced Audio Controller PCI


(stalesz) #2

http://eu.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloa ... 0%20(V2.0A&CategoryID=1&MenuID=82&LanID=16


(Golden Finger) #3

wojnarek , Zmień tytuł, by był związany z problemem, korzystając z przycisku EDYTUJ.

Zapoznaj się z TYMI informacjami.