Problem z emule


(Rastko1) #1

Witam ma e mule 0.47a i ma przepaske przez to wolniej ściąga jak zrobić żeby e mul ściągłał maksymalną prędkością?? bit comet też wolniej ściąga a zaczeło się to od zrobienia sieci domowej i ją rozłączyłem ale proplem nadal został


(x-awier) #2

Zajrzyj ;]

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=63241

:slight_smile:


(michalj82) #3

Ściągnij sobie najnowszą wersję 0.47c.


(Rastko1) #4

Dzięki za pomoć okazało się że kaspersky blokował emula


(Kulaa 01) #5

Nie moge podłączyc sie z serwerami eMule, klikam na podłącz i nic... HELP!! :frowning:


(michalj82) #6

Ronni_92 co ci się wyświetla po kliknięciu na nazwę serwera ?


(Kulaa 01) #7

Nic nie wyskakuje, tylko pisze, że nie jest podłączony.

Screen:

73992ac49a04328bm.jpg


(michalj82) #8

Nie wiem czemu, ale w ogóle nie masz listy serwerów. :shock:

Kliknij na Ustawienia i jak ci się otworzy okienko to wybierz Serwer, zaznacz Aktualizuj listę serwerów podczas uruchamiania, OK i uruchom ponownie emule.


(Kulaa 01) #9

OK. Zrobiłem tak jak napisałeś, ale jak włączam emule to wyskakuje takie okienko:

072d797a3e80fffcm.jpg

:co: :bad-words: :-k


(michalj82) #10

To wyłącz aktualizowanie listy serwerów przy podłączaniu.

Wejdź na tę stronę http://ed2kmet.x24hr.com/pl/slist.pl?download/server-good.met

Pobierze ci się plik server.met

Musisz go wkleić do folderu config, który znajduje się w głównym folderze emule.


(Kulaa 01) #11

OK. Dzięki pomogło. Wielkie THX!! :slight_smile:

Pozdro :twisted:

Złączono Posta : 30.09.2006 (Sob) 9:23

I znowu nie ma listgy serverów... :x