Problem z firefoxem


(Przemoxmx) #1

witam, dosc czesto jak wchodze w internet przez mozille firefox "skacze" mi stronka do gory i w dol i tak caly czas problem mija po odswierzeniu... mysle ze to wina jakiejs wtyczki ale jak chce wejsc w narzedzia>>rozszezenia to nic sie nie dzieje, usuwalem mozille z dysku potem instalowalem inna wersje w innej lokalizacji ale napewno chociaz 1 wtyczka zostala (Flashblock czy jakost tak) a jak klikne prawym na zablokowany flash to sie pokaza opcje i tam moge kliknac zeby sie wiecej nie uaktywnial ale on to riobi.... ma ktos jakis sposob na odinstalowanuie wtyczek?? bo u mnie nie ma ich na dysku w folderze plugins ani w panelu sterowania :(:frowning:

a moze ktos pomoze bo w ms office outlook w meilach nie pokazuja mi sie niektore znaki naprzyklad ś tylko jakies dziwadztwa


(Qbek50) #2

przemo86 moze masz jakis syf na dysku ? Poczytaj:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=17593

i wklej loga z Hijacka :!:


(Damian) #3

Spróbuj zrobić tak:

Wywal firefoxa w Dodaj-Usuń, następnie wejdź w Program Files i zlikwiduj folder Mozilla Firefox, potem wejdź w lokalizację C:\Documents and Settings\Nazwa_konta\Dane aplikacji i usuń całkowicie folder Mozilla.

Z kolei ściągasz program jv16 PowerTools 1.3.0.195, czyścisz nim rejestr i instalujesz Mozilla Firefox 1.0.6 PL

Loga też możesz wkleić jak by nie pomogło.


(Patricko) #4

Co do kodowania:

Wejdz:

Panel Sterowania > Opcje regionalne i jezykowe > jezyki > szczegoly > polski programisty

W reszcie poustawiaj jeszyk polski.

Rowniez w Outlooku zerknij:

Narzedzia > Opcje > Pisownia > Slowniki MIedzynar. > Polski


(Przemoxmx) #5

na hijack to ja sie bardzo dobrze znam... i tam nic nie ma

Złączono Posta : 22.07.2005 (Pią) 12:32

chyba pomoglo, dzieki damian :):slight_smile:

ale nadal mam problem z niewyswietlaniem sie znakow ść itp w niektorych programach wszedzie mam jezyk ustawiony na polski i nic :frowning: ale w komunikatorach sie elegancko wyswietla