Witam
Mam od kilku dni taki mały problem co mnie denerwuje i rozprasza 
W dniu kiedy zauważyłem problem nic nie instalowałem żadnych sterowników nic się nie bawiłem z kompem…
Jedyne co robiłem to na chwile wypinałem kable z wyjść tylnych w karcie dźwiękowej bo chciałem podłączyć słuchawki z mikrofonem i przedni panel mam niepodpięty… później zresztą wszystko podpiąłem tak jak było i zauważyłem problem :
W winampie, WindowsMediaPlayerze wszystko gra ładnie na 5.1 wszystkie 5 głośników + sub gra
Natomiast jak włączę muzykę w sieci na stronkach typu wrzuta.pl bądź fotka.fm przestaje grać głośnik centralny i obydwa tylne zostaje tylko sub i 2 przednie głośniczki nie pasuje mi to bo poprostu jest dużo słabsza jakość muzyki …
W opcjach w Realtek Audio HD i opcjach systemu wszędzie mam ustawione 5.1 sprawdzałem zresztą myśle że tam raczej problemu nie powinno być bo przez ostatni rok wszystko ładnie śmigało czy to w necie czy na kompie grały wszystkie 5 + sub tylko przez te słuchawki coś się zepsuło tak myśle i sam juz nie wiem jak to naprawić ;/
Proszę o konsultacje i dzięki z góry za pomoc
Mam Windows XP

To może sprawdź mikser systemowy. Nie mam za bardzo pomysłów bo ja podłączam kino do kompa optycznym.