Problem z głosem


(qbans-88) #1

Witam problem tkwi w tym ze jak włącze kompa i sie załaduje system to czasami pojawia sie taki komunkat:

generichost7ic.jpg

gdy nacisne nie wysylaj to znika głos w całym systemie.

Z góry dzieki za pomoc :slight_smile:


(clinic) #2

a zobacz może tak mój komputer=>PPM=>sprzęt=>menedżer urządzeń i zobacz bo moze dzwięk ma ! i wtedy to co nie instalowałeś odinstaluj też cos podobnego miałem :smiley:

PPM-Prawy przycisk myszy :stuck_out_tongue:


(qbans-88) #3

nie czaje cie mam cos takiego:

dzwiek5yt.jpg


(El Presidento) #4

Najprawdopodobniej występuje konflikt urządzen lub sterowników.

Sprawdz w Podglądzie Zdarzen (Panele Sterowania-Wydajność i konserwacja-Narzędzia administracyjne) dokładny komunikat błedu oraz jego kod.

Od kiedy masz te objawy aktualizowałęs jakieś sterwniki wczesniej instalowałęs nowy sprzęt :?


(matiit) #5

ja mialem ze mi sie co troche wylaczalo i tez byl taki komunikat i to bylo spyware.


(qbans-88) #6

dzwiek9gh.jpg

Skanowalem ad-adware, ewido, Microsoft Spyware, avastem, Panda online ale nic nie wykryło


(El Presidento) #7

Jaka karta dzwiekowa i jaka wersja sterwników..

Aktualizowałęs sterowaniki :?


(qbans-88) #8

dzwiek9ld.jpg

Złączono Posta : 29.01.2006 (Nie) 9:40

nie


(El Presidento) #9

Jak sie spodziwałem masz zintegrowaną karte.

Swego czasu miałem podobny problem...

Odinstaluj całkowice sterowniki, przeczyść rejestr.

I zainstaluj z płyty sterwniki.

I będzie dobrze.


(qbans-88) #10

dzieki problem zniknął :slight_smile: