Witam mam problem typu mam internet z Dialogu 4mb/s od wczoraj już tak net zamula nie wiem o co chodzi właściwie, rzadko to spotykane u tego dostawcy by internet wolno chodził… i nie wiem teraz czy to wina kompa czy dostawcy. Na strony nie mogę wchodzić praktycznie ledwo tu wszedłem na forum. Skanowałem kompa AVG Anti-Virus Free nic nie wykrywa, nie wiem czy to wir czy co. Dodam ze mam win7. Zauważyłem jeszcze ze w menadżeru zadań > wykorzystanie sieci czyli internetu jest 0,02% i- 0,06 lol przy sciaganiu pliku CCleaner ;] 4KB/s/s gdzie zawsze jest 500KB/s Proszę o pomoc 
HijackThis to nawet nie widzi systemu…
Pokaż logi z narzędzia OTL.
W OTL przestawiasz Processes i Modules na All oraz wklejasz w dolne białe okienko Custom Scans/Fixes :
Klikasz Run Scan.
(Na Windows Vista i 7 uruchamiamy programy z menu Uruchom jako Administrator… ).
Wstawiłeś nie ten log co trzeba, ma być OTL.txt.
W logu jest czysto.
W OTL kliknij CleanUp.
Mnie się zdaje, że jednak to może być wina operatora. Kontaktowałeś się w ogóle z nim w tej sprawie?
Ale sąsiad ma tez dialog i mu chodzi dobrze wszystko:) tylko ze ma 2mb a zawsze jak było coś z winy operatora to u niego tez nie działało, więc jak to możliwe że u mnie nie działa dobrze a u niego wszystko git? Może coś z DSL się stało? no ale wszystkie lampki działają jak powinny. Będę musiał dzwonić jednak bo już nie mam siły ;]
Wyłącz AVG i sprawdź. Kiedyś miałem AVG i blokowała przeglądarkę i neta. 
kolego mam ten sam problem pakietów w 30min wysłał mi 8000 a odebrałem 700
P.s- mam 2mb z dialogu
Już wiem co to jest dialog mi nie przysłał faktury za grudzień i nie została zapłacona i blokuja neta praktycznie gg chodzi i wlasnie forum ledwo co wbiłem;) a dokładnie to się nazywa : Restrykcja windykacyjna. Przelałem im już pieniądze czekam aż mi odblokują neta całkowicie. 
wow cud 5min mi sie ładowało by dodać na wklej