Problem z kartą dźwiękową


(Routemaster) #1

mam karte sound blaster live i gdy zainstalije do niej sterowniki to za jakis czas musze je zainstalowac ponownie bo gdy uruchamiam winampa to sie pojawia komunikat ze nie mam zainstalowanej karty dzwiekowej :-x


(Duch) #2

sprawdź czy w opcjach winampa w zakładce output masz ustawione w (na przykład w direct sound output) żeby odtwarzał dźwięk przez SB Live!!

też mam live`a; ale jestem troszkę zmartwiony że u mnie nie pisze że ma 32Mb?? to jakaś super wersja?? :shock:


(Routemaster) #3

to nie zalezy od winampa, bo nie mam wogole dzwieku na kompie :-x


(Duch) #4

to być może masz jeden myk!!

w panelu sterowania daj na Audio HQ>>speaker>> i zobacz czy masz zaznaczone odtwarzanie dźwięku cyfrowego (digital output only) jak tak to wyłącz to i będzie grało!!


(:: MARIO ::) #5

kumpel ma ten sam badziewny problem :confused: po zainstalowania dzwięku, po kilku restartach dziewku niema i trza ponownie zainstalować karte :confused:


(h@rRy) #6

tee ludzie to nie jest wies :smiley: pisze sie tu TRZEBA a nie "TRZA" jak jest pokazane komentarz wyzej !

nawolujac do tematu ja bym zrobil format i potem najwyzej wszedl na forum zeby sie popytac ! moze sciagnij najnowsze stery do karty dzwiekowej ?nie wiem radz sobie ...(POWODZENIA)

POZDRO


(system) #7

Ale się prosisz o Bana drogi Kolego...Kolejna Twoja mądra wypowiedź


(h@rRy) #8

Sebastian Szaniawski

MODERATOR

Ale się prosisz o Bana drogi Kolego...Kolejna Twoja mądra wypowiedź

dzieki staram sie jak moge

:wink: