Problem z komunikatem


(Dariuszkaca1) #1

Witam . Podczas uruchomienia windowsa 7 gdy wszystko sie uruchomi wyskakuje mi taki komunikat C /users/darek/appdata/local/temp/sshnas21.dll próbowałem to usunąć dzięki OTL tak jak czytałem na forum ale nie pomoglo wyskakuje takie coś All processes killed

========== OTL ==========

Prefs.js: "http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT1408409&SearchSource=3&q={searchTerms}" removed from browser.search.defaulturl

Prefs.js: "http://search.conduit.com/ResultsExt.aspx?ctid=CT1408409&q=" removed from keyword.URL

Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\LosAlamos not found.

File C:\Windows\SysWow64\sshnas21.DLL not found.

Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\TOY5KNQ8OC not found.

========== FILES ==========

File\Folder C:\Windows\msa.exe not found.

File\Folder C:\Windows\MEMORY.DMP not found.

File\Folder C:\Windows\SysWow64\sshnas21.DLL not found.

File\Folder C:\Windows\tasks{35DC3473-A719-4d14-B7C1-FD326CA84A0C}.job not found.

File\Folder C:\Windows\tasks{66BA574B-1E11-49b8-909C-8CC9E0E8E015}.job not found.

File\Folder C:\Users\Łukasz\AppData\Roaming\Mozilla\FireFox\Profiles\zxs1bje4.default\searchplugins\conduit.xml not found.

========== COMMANDS ==========

[EMPTYTEMP]

User: All Users

User: AppData

User: Darek

->Temp folder emptied: 188614 bytes

->Temporary Internet Files folder emptied: 81739 bytes

->Java cache emptied: 0 bytes

->FireFox cache emptied: 16811823 bytes

->Google Chrome cache emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 405 bytes

User: Default

->Temp folder emptied: 0 bytes

->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 0 bytes

User: Default User

->Temp folder emptied: 0 bytes

->Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

->Flash cache emptied: 0 bytes

User: Public

%systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot% .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot%\System32 (64bit) .tmp files removed: 0 bytes

%systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes

Windows Temp folder emptied: 0 bytes

%systemroot%\sysnative\config\systemprofile\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files folder emptied: 0 bytes

RecycleBin emptied: 0 bytes

Total Files Cleaned = 16.00 mb

OTL by OldTimer - Version 3.2.1.2 log created on 04182010_130955

Files\Folders moved on Reboot...

C:\Users\Darek\AppData\Local\Temp\FXSAPIDebugLogFile.txt moved successfully.

File move failed. C:\Windows\temp_avast5_\Webshlock.txt scheduled to be moved on reboot.

Registry entries deleted on Reboot...

Czy może mi ktoś pomóc z tym się uporać i czy może przez taki bład w kompie moge nie mieć internetu


(Frog) #2

darek234 , popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Arek1242) #3

Zrób screena tego komunikatu, i podaj link na forum.


(Frog) #4

OTy - kosz.