Problem z logowaniem Spotify przez facebooka

Mam problem z zalogowaniem się do Spotify przez facebooka. Nic nie zmieniałam żadnego innego hasła, mogę się zalogować na Iphonie a na samsungu już nie. Odinstalowałam już facebooka bo to przeszkadza nie raz w logowaniu ale nic nie pomogło. Wcześniej logowałam się na samsungu bez problemu.

1 polubienie

@majka420
Spróbuj usunąć konto Facebook i ew. Messenger z urządzenia, wyczyścić dane Spotify i ponownie się zalogować.
Dotykaj opcji kolejno:
Aby usunąć konto FB z urządzenia:

• włącz ustawienia;
  • poszukaj opcji “Konta”, “Konta i synchronizacja” lub podobnie i przejdź do niej;
  • dotknij “Facebook”;
  • Dotknij trzech kropeczek u góry ekranu i wybierz “Usuń konto” lub podobnie.
    po usunięciu konta z urządzenia spróbuj ponownie zalogować się do Spotify. Jak znów nie pójdzie, to wyczyść dane aplikacji Spotify:
  • Ustawienia;
  • “Aplikacje” lub “Menedżer aplikacji”;
  • Spotify;
  • Wyczyść Dane i Wyczyść pamięć podręczną.
    Jeśli i to nie pomoże, to widocznie coś robią, bo u mnie 2 dni temu przerywało odtwarzanie muzyki.
    Uwaga!
    Nazwy opcji i ich umiejscowienie - zwłaszcza tych dotyczących czyszczenia danych aplikacji i usuwania kont - mogą się różnić na różnych urządzeniach. Jak nie będziesz wiedziała gdzie dana opcja może się znajdować, to pisz.

Odinstalowałam facebooka i Messengera wcześniej więc konta w Ustawieniach już nie mam konta.
Wyczyściłam dane Spotify i nadal nic. Czy to może mieć związek z zalogowaniem się w Iphonie również przez facebooka ?

Raczej nie, choć możesz wylogować się na iPhonie i spróbować jeszcze raz. Ewentualnie możesz jeszcze skontaktować się ze supportem Spotify.
https://support.spotify.com/pl/

Do Spotify można logować się tymi samymi danymi co do facebooka. Sam tak niejednokrotnie robiłem i działa to o dziwo poprawnie.

Ok już sobie poradziłam z pomocą obsługi Spotify.

Mi nie działało logowanie za pomoca fb jak i nicku/hasla z niego.
Przycisk resetowania hasła , i przycisk rejestracji za pomaca fb tez nie działał.
1.https://www.spotify.com/pl/password-reset/
2. Zmieniasz/ustawiasz haslo na takie same i powinno fruwać :wink: