Problem z Mozillą Firefox


(cena6) #1

Witam otóż używam przeglądarki Mozillą Firefox.

Uwaga nie chce spamować ale muszę to powiedzieć.

Da darmowych serwerach yoyo mam problem z grafiką na stronach.

Otóż jak włanczam stronę z tej strony to mam zawsze taką grafikę

Co mam zrobić żeby było dobrze. Założyłem stronę 2 dni temu i tu taka lipa.


(system) #2

1) Sprobuj obrazki wrzucic gzies indziej np na http://www.imageshack.us

2) Otwórz forum w innej przeglądarce (być może, albo NA PEWNO FF nie wyświetla niektórych elementów strony)

3) Może jest jakiś błąd w czymś .. :> :smiley:


(Pieciaks) #3

?? Nierozumiem... U mnie wszystko w porządku... Może coś u Ciebie nie tak?


(cena6) #4

Nie :!: Wcześniej miałem wszystko dobrze.Używam dwie przeglądarki M.F i I.E. Wcześniej zainstalowałem dla I>E

Adobe Flash Player 9 i przeskoczyłem na M.F i patrze taka grafika to więc usunołem

Adobe Flash Player 9 i tak zostało.Prosze o pomoc.


(Danielm86) #5

do wyswitlania potrzebny jest Flash Player


(cena6) #6

Skąd go moge pobrać ??


(Canaletto) #7

:wink:


(cena6) #8

Zainstalowałem go i nadal jest zepsuty obraz jak Na Mozizji i na Interze.Pomocy


(Mayster X) #9

a czy strona ładuje się do końca :?:

Tylko na tej stronie występuje taki błąd :?:


(cena6) #10

Do konca.Zainstalowałem z powrotem Adobe Flash Player 9 i nic to samo.Co robić prosze o pomoc.


(Pieciaks) #11

Może masz niepoprawnie skonfigurowaną Mozillę Firefox? Sprawdź:

  1. W Firefoxie kliknij na górnym pasku Narzędzia i wybierz Opcje....

  2. W podmenu Treść sprawdź, czy masz zaznaczony kwadracik obok Pobieraj obrazki - jeśli nie, zaznacz go. Sprawdź również, czy masz odhaczony kwadracik obok wyłącznie z pierwotnego serwera.

  3. Po sprawdzeniu punktu 2. kliknij Wyjątki i sprawdź, czy na liście nie ma stron, których oglądasz, i w których obrazki powinny być włączone.


(cena6) #12

Wszystko jest o.k.

Ja cię kręce ale syfo może to jakiś wirus??