mam problem ze stacją dysków,kiedy wkładam płytę cd albo dvd to komputer ich nie odczytuje,na początku miga tyko lampka od stacji i słychać trochę płytę jednak po chwili milknie. Kiedy otwieram Mój komputer to tez żadnej płyty nie wykrywa. Powiem że właśnie dostałem komputer z serwisu ponieważ miałem uszkodzoną kartę graficzną wiec może oni coś tam zrobili bo zanim oddałem to wszystko ze stacja było OK. Moja stacja to Samsung DVD+/-RW SH-S182MDL LS.
Klucz {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} nie rozwijaj tylko zaznacz .Po prawej stronie
będą wpisy, w których zlokalizuj klucze UpperFilters oraz LowerFilters i je usuń. Przed usunięciem, sprawdź, czy jesteś w dobrym miejscu. Włącz komputer na nowo
Możesz jeszcze w Menadżerze Urządzeń w kontrolerach IDE odinstalować kanał, do którego podłączony jest napęd. Resetujesz kompa i czekasz, aż Windows zainstaluje je na nowo.
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku