Problem z odtwarzaniem filmów


(Krzysigor) #1

A więc jeszcze raz zamieszczam ten wątek i proszę o pomoc na temat filmów.


(Mirekgw) #2

A konkretnie co to za problem bo tylko wiemy że masz problem.

Odinstalować wszystkie kodeki jakie doinstalowałeś

i zainstalować te kodeki

Combined-Community-Codec-Pack [FFDShow w zestawie] + Real Alternative

http://www.cccp-project.net/

http://www.codecguide.com/

do oglądania filmów

The KMPlayer PL- najlepszy jaki znam

http://www.dobreprogramy.pl/The-KMPlaye ... 12538.html


(Krzysigor) #3

taki problem, że filmy nie działaja ;/ tylko dzwiek jest na wsztyskich odtwarzaczach, subedit, windows media palyer, all player, itp.. sciaglme kilka kodeków i nic, nie działa wgl. a więc prosze o pomoc.

-- Dodane 27.01.2010 (Śr) 23:37 --

a jak to nic nie da .? to co mam zrobic ?


(Sebos99) #4

Podaj rozszerzenia tych filmów. Rozumiem, że filmy nie są uszkodzone i masz zainstalowane sterowniki do karty graficznej? Jaki system?

:arrow: odinstaluj wszelkie paczki kodeków, możesz użyć programu Revo Uninstaller

:arrow: przeczyść rejestr programem jv16 PowerTools

:arrow: zainstaluj K-lite mega codec pack

:arrow: do odtworzenia filmu użyj Best Playera

powinno działać


(Krzysigor) #5

system xp, no filmy nie są uszkodzone. chodziły normalnie kiedyś i cos się zepsuło i teraz nie działają. ale jakie rozszerzenia ? nie za bardzo czaje. ;|


(Agatonster) #6

krzyscr9 ,

Poczytaj Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie, w poście dokładnie opisać problem. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Krzysigor) #7

no i nie działa, zrobiłem wszystko to co było napisane, i nadal nie działa. ;//

-- Dodane 29.01.2010 (Pt) 19:42 --

pomóżcie !