Problem z odtwarzaniem w Aimp'ie


(Leex Nx) #1

Witam

Od jakiegoś czasu używam odtwarzacza AIMP. Używałem wersji stabilnej AIMP 1.77.9. Później zainstalowałem AIMP 2.02 Beta. Wszystko było oki. Teraz Aimp 2.02 Beta mi nie odtwarza muzyki. Niby muzyka powinna lecieć a tu nic nie słychać. W innej wersji AIMP Beta wyświetlał mi się komunikat informujący po angielsku o problemie w odczytaniu danych #37. W wersji stabilnej 1.77.9 wszystko działa dobrze ale chciałbym używać najnowszej wersji. Nie wiecie co to może być? Mam kartę dźwiękową Realtek AC'97 do VIA. Co może być powodem problemów z odtwarzaniem?


(Chaker Osiedlowy) #2

Tak może być z wersją beta, najlepiej czekać na stabilną wersję.

PS. Podaj dokładny opis błędu (w języku angielskim).


(Leex Nx) #3

No to dlaczego wcześniej wersja beta mi śmigała jak zła? Już podaję opis błędu. Oto OPIS BŁĘDU z wersji Beta tej starszej

screenhs5.jpg

Z góry dzięki

Złączono Posta : 08.11.2007 (Czw) 12:44

Wiecie już co może powodować te problemy?


(Chaker Osiedlowy) #4

Spróbuj odinstalować AIMPa i przeczyść system np. CCleanerem. Pamiętaj o usunięciu wszystkich pozostałości programu!

Aha, czy program nie odtwarza ŻADNYCH rodzajów plików?


(Leex Nx) #5

Na razie próbowałem tylko odtwarzać pliki .mp3, .wma, .amr. Żaden format nie został odtworzony. Plików w innych formatach nie mam chyba :). Zainstalowałem CCleanera i oczyściłem system. Oczywiście pomogło. Przypuszczam że chodziło o usunięcie pozostałości :). Dzięki wielkie za pomoc!