Problem z OPERA 8.50


(Piotrekjunior) #1

Od jakiegos czasu OPERA zaczyna mocno obciazac mi PROCKA :?

Czasami jest spokojnie ale na niektorych stronkach jest to 50%-100% uzycia procesora :?

Wczesniej mi sie to nie zdazalo :?

Zrobilem reinstal. Wyczyscilem rejestr oraz Docummenst & Settings i dalej to samo :?

Mam 433 zakladki. Niedawno zmienilem ram z 512 na 1Gb.

Pomozcie mi prosze :frowning:

Jeszcze nigdy sie an was nie zawiodlem wiec mam nadzieje ze i tym razem bedzie OK :wink:


(Dudas bad boy) #2

433 zakładki :o fajnie ja mam z 10 może spróbuj pousuwać niektóre moze to pomoze bo nie wieże że korzystasz ze wszystkich.


(Ziben) #3

Ja te┼╝ nie wie┼╝e ale mo┼╝e potrzebne =). A tak nawiasem to normalne ! Mi opera gdy mam otwarte 3 zak┼éadki zabiera ok. 30% u┼╝ycia procesora , czyli ok. 77 ty┼Ť. K ...


(Maciejpiechocki) #4

Usuwanie zakładek - NIGDY, procesor przecież po to jest żeby pracował, chyba 100% nie masz przez więcej niż kilka sekund.


(Piotrekjunior) #5

Ale te zakladki nie sa otwarte non stop :stuck_out_tongue:

Czasami dluuuuuugo jest to 100% procka :?


(Bartass86) #6

Z tymi zakladkami to łach - 433 - ja mam 15 w operce ;] heh... no ale popieram bys troche usunoł ;]


(Piotrekjunior) #7

Teraz mam 343 i ani jednej wiecej nie usune :stuck_out_tongue:

Średnie uzycie procka podczas ladowania sie jednej ze stron wynosi od 50-100% :?

Jak juz sie zaladuje to jest dobrze.

Z┼é─ůczono Posta : 31.01.2006 (Wto) 14:17

Teraz odswiezylem to forum i OPERA nie wairuje :?

Dzijee sie tak TYLKO na niektorych stronakch :?


(Ewa Sonnet) #8

To samo czasami mam np na stronie http://www.filmweb.pl czasem zu┼╝ycie procesora wynosi kilkadzie┼Ťi─ůt % zainstaluj sobie program Active CPU pokazuje w zasobniku aktualne zu┼╝ycie procka.To jest wina stron internetowych tak przypuszczam.