cześć proszę pomóżcie problem wygląda tak że nie mogę otworzyć żadnej strony gdzie jest np java albo cos takiego. Chodzi mi np w tym momencie o 2 konkretne stronki np wchodze na http://www.kurnik.pl potem normalnie sie loguje i wybieram pokoj noi powinno sie otworzyc nowe okno ze stolami do gry a pojawia sie okno na sekunde i potem wszystko znika i nie ma nic to samo jest np jak wchodze na czaterie wchodze wszystko do momentu logowania i potem wszystko znika jezeli chodzi o jave to wlasnie zainstalowale ta nowa ale nie wiem czy cos jeszcze trzeba gdzies zmienic czy juz nie. POmozcie dodam jeszcze ze nagle to sie stalo samo jeszcze kolo tygodnia temu gralem na kurniku bez problemu co to moze byc. Wogole zauwazylem ze nieraz komputer spowalnia ale tylko nieraz np jak poszperam na necie a potem chce wlaczyc gre jakas to mi spowalnia i glos jest nierowno z obrazem zrestartuje kompa i jest wszystko ok moge grac normalnie w gre
Z jakiej korzystasz przeglądarki ? Wklej log z HijackThis.
Napisz wersję Javy, myślę ze całkowite przeinstalowanie powinno załatwić problem. Ale na razie napisz to o co Cię proszę.