Problem z otwieraniem stron w Google Chrome


(E Gallery) #1

Mam problem z google chrome, nie wczytuje stron albo robi to zle:

poniezej screeny jak wygladaja strony:

93090726wp8.th.jpg

12142169wk6.th.jpg

probowalem usunac google chrome panele sterowania dodaj/usun i zainstalowac na nowo ale jest to samo.


(Olixxx94) #2

writer , pomiędzy deinstalacją a ponowną instalacją został przeczyszczony rejestr i usunięte wszystkie pozostałe pliki??


(Chillout) #3

Bo to jest wersja beta czyli niestabilna więc nic dziwnego. Poczekaj na oficjalną stabilną wersją.


(Phantom Mc2) #4

co ma piernik do wiatraka?

writer uaktualnij przeglądarkę, bo wyszła nowsza wersja.

Ustawienia Google Chrom -> Google Chrom - Informacje


(E Gallery) #5

jest aktualny a jak przeczyscic ten rejestr?


(Phantom Mc2) #6

Ja myślę, że nie jest to wina rejestru lecz łącza. Pakiety nie dochodzą.


(Olixxx94) #7

writer , wejdź w Start->Uruchom... ->wpisz regedit ->Ctrl+F->wpisz nazwę programu->usuń wszystko związane z programem, tylko zrób na wszelki wypadek kopię rejestru (plik->Eksportuj...)


(E Gallery) #8

tam w rejestrze dalo sie usunac jeden wpis tylko ale i tak to nic nie pomoglo.

nie wiem w czym problem to stalo sie tak nagle a w firefox wszystko jest ok .

gdzie wlasciwie instaluje sie ten chrom zeby usunac wszystko z nim zwiazane, bo po ponowniej istalacji zakladki itd wszystko jest jak bylo.


(Phantom Mc2) #9

C:\Documents and Settings\Użytkownik\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Google\Chrome


(E Gallery) #10

no teraz jak usunalem to wszystko i zainstalowalem od nowa dziala ok:)