Problem z przeglądarką

Pięć minut nie powinno robić problemów…

… ale rok do tyłu już tak. Ja bym faktycznie sprawdził ustawienia daty/czasu :slight_smile:

1 polubienie

Zegar mam poprawnie. To certyfikat, widać na screenshocie, tylko jak to “ugryzć” ?

W linku do forum Google ktoś napisał, że rozwiązał problem przez dołożenie certyfikatów do systemu. Zerknij, sprawdź.

Prawidłowo, to XP ma tak:
MWSnap269

A może w usługach jest włączony Agent dostępu do sieci i Usługa zarządzania kluczami i certyfikatami kondycji? To by tłumaczyło problem.
Jest sporo usług szykanujących użytkownika. u mnie włączonych jest 16 - tylko.

@pczdz próbowałeś instalacji na nowo przeglądarek (usuń też profil w ukrytych plikach) i czyszczenie rejestru? Ja jak bym to miał, to po dłuższym użytkowaniu zrobiłbym to w pierwszym kroku a później zajmował się certyfikatami.

Pewnie chodziło o malware i inne takie. Zostaje kwestia czy AdwCleaner / MBAM / Dr.Web Cure It! dobrze to usunęły.

Pierwszy to instalator wersji portable. A drugi to aktualizator jakby go umieścić w folderze instalacyjnym slimjet to zaktualizuje go do nowszej wersji (na portable raczej się nie nadaje, rozgości się po katalogach “dane aplikacji” i trochę po rejestrze).