Problem z Radeon X1650 Pro Connect3D PCI-Express

Witam. Były juz podobne posty, ale jeszcze nie o tym modelu, także wybaczcie. Zakupiłem wczoraj:

procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2x2.5GHz, 800FSB, 2MB cache, LGA775, 45nm

płyta główna: Gigabyte GA-G31M-S2L, G31+ICH7, DualDDR2-800, SATA2, GBLAN, VGA

pamięć RAM: 1 X DDRII 2048MB PC2-6400(800 MHz) GOODRAM

obudowa: OBUDOWA ATX MUSTANG 22V6A SILENT LONG 450W PPFC

Ze starego komputera przelożyłem:

zasilacz: CHIEFTEC GPS-450AA-101A 450W

karta graf: Connect3D Radeon X1650 Pro PCI Express

karta muz: CreativeSB Audigy SE

Nagrywarka LG LightScribe ATA

Monitor LG Flatron 700b

3 dyski twarde:

IDE 5400 rpm: Maxtor 80 GB

SATA Seagate Barracuda 200 GB

SATA Maxtor MaxLine 250 GB

Windows XP Profesional świezo instalowany.

I Po podlączeniu wszystkiego zaczynają się problemy z grami. Obraz “zwiesza” sie po kilku minutach grania. Testowałem na Tomb Raiderze Underworld DEMO i N4S Hot Pursuit 2. Trzeba restartować na twardo W Tomb Raiderze. W N4S chce wysyłas raport do producenta karty graficznej o złej współpracy sterownika i urzadzenia. Testowałem na sterownikach tych z płyty oraz na najnowszych Catalystach. Testowałem także konfiguracje z jednym tylko dyskiem twardym bez napędu optycznego (myślałem, że to może przez przeciążony zasilacz) i dalej to samo. Karta w poprzedniej płycie działała dobrze i nie wieszała się. Po wyciagnięciu karty graficznej z nowej płyty i grze w Hot Pursuit 2 na zintegrowanej karcie wszystko chodzi w porządku, ale Tomb Raider juz nie rusza. Przy zwykłej pracy komputera nic sie nie zwiesza. Prosiłbym o pomoc. Dzięki.

wygląda, na problem z grafiką, sterowniki usuń i zainstaluj OMEGA DRIVERS - spróbuj ze starszymi.