Problem z stroną


(Jessi Bawarczyk) #1

Nie wiem co jest grane moja stronka nie wyswietla się całkowiecie posidam PHP Fusion nie wiem czy to problem ze skorką. bardzo bym prosil o pomoc

o to moja str. http://www.bayern.munchen.web.forall.pl


(Bambit) #2

A przedtem było w porządku ?

Zmieniłeś skórkę ?

Usuwałeś coś z serwera ?


(Jessi Bawarczyk) #3

W tym problem ze wykasowalem skorke i wgrałem od nowa i dalej to samo


(lazikar) #4

Czy ta skórka kiedykolwiek działała.

Jak co proponuje standartowa wstawić.


(Jessi Bawarczyk) #5

OK wszysrtko gra to był moj błąd bawiłem się w theme.php bo chciałem zrobic tło obrazkowe w tabeli i zrobiłem