Problem z Systemem! włącza mi się 30 min


(Kolo46) #1

Mam taki problem od pewnego czasu ({po formacie kompa z Ghosta (obraz dysku) zniknęła mi partycja } ale to nie wszystko komputer odpala mi się od razu więc to nie wina zasilacza tylko jest problem z załadowaniem plików pojawia mi się komunikat Zapraszamy ! potem zwyczajnie pulpit i ikony ale muszę czekać co najmniej 30 min !żeby normalnie chodziło płynnie tak jak być powinno :confused: ale jest jeszcze coś gdy otwieram strony takie jak YouTube komputer zawiesza mi się na 5 min !

mam tego dość co zrobić na pulpicie posiadam tylko gg 10 mozzile media playera i tyle kurde czy jedyną opcją na naprawienie tego jest (oddanie do naprawy ) próbowałem zainstalować microsofta od nowa nic nie dało :frowning: wszystkie kable podpięte dobrze a jednak tak długo się włącza a potem zacina pomocy !!

ps Jest to Windows xp prof... SP3


(Lufcik) #2

Podasz specyfikację kompa?


(Kolo46) #3

system : Microsoft Xp Professional SP3 wersja 2002

Komputer:

pamięć :149GB

2,87 RAM

Nic więcej podać nie mogę :frowning: ponieważ od czasu gdy zrobiłem format kompa pokazuje mi się

Rozszerzenie adresu fizycznego

i tyle ;( (sprawdzałem w Właściwościach Systemu )

mam zainstalowany Service pack 3

-- Dodane 07.05.2011 (So) 23:39 --

odświerzam


(Lufcik) #4

Coś chyba źle podałeś. Na razie co mogę powiedzieć, to spróbuj sobie ściągnąć jakieś live cd (może być linux) i zobacz, czy chodzi tak samo wolno.

Możesz pobrać hiren's bootcd. Tam masz bootowalny mini windows i linux.


(Gutek) #5

Używając przycisku zmien.gif