Problem z systemem


(Wojtas_16) #1

Przed wczoraj mój antywirus wykrył u mnie Exploita i nie móguł go usunąć. (Skanowałem potem cały system i były 2 program szpiegójące ale żadnego Exploita już nie widział.)

A jesze pare dni wcześniej gry zaczeły mi źle działać bo jak prubowałem je zamknąć alt+F4 albo przez menadzera zadań Windows to wywala mnie z systemu a jak sie odpali wyskakuje komunikat "System Windows odzyskał sprawność po poważnym błędzie" .Sprawdze jeszcze czy to nie gryzą sie sterowniki od mojej karty graficznej ale dla pewności podaje mojego loga.

Dzienki za pomoc


(Gutek) #2

Zrob tak:

Panel sterowania >>> System >>> Zaawansowne >>> Uruchamianie i odzyskiwanie

Klikasz Ustawienia i w sekcji Zapisywanie informacji o debugowaniu ustaw opcję na Brak.

I powiedz jaki bad Stop?


(Wojtas_16) #3

nic sie nie stanie jak tak zrobie?


(Igorenek) #4

Uwierz mi Gutek2222 wie co robi :slight_smile: Zrób to co on radzi


(Wojtas_16) #5

tylko ja nie moge przepiać bo nie moge zdążyć :frowning:

Złączono Posta : 12.23.05

chyba zainstaluje od nowa system i dam w tedy znać czy coś sie zmieniło


(Monczkin) #6

Wojtas_16 proszę poprawić tytuł na konkretny :!:


(Gutek) #7

Stop i numer np. 0x00000008e to chyba widać?


(Wojtas_16) #8

0x0000001E,KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED gutek2222 to jest ten błąd stop bo spisałem go po wysłaniu raportu tylko nie wiem czy przecinek powinien tam być czy nie. Jak nie to sory.

http://oca.microsoft.com/en/response.as ... 167&SID=10

To jest link do strony ktura otwożyła się po wysłaniu raprtu.


(Gutek) #9

Co do bledu: masz przekierowanie na tej stronie co podales- http://support.microsoft.com/?kbid=322205 zobacz tez http://search.microsoft.com/results.asp ... 0x0000001E


(Wojtas_16) #10

Dzieki :slight_smile: