Problem z uruchomieniem osłony w Avaście


(Marcin K1) #1

http://wklejto.pl/84265 - to jest log z otl


(Dimatheus) #2

Hej,

A skąd pochodzi ten system?? Może w nim są już "nieciekawe" dodatki, które blokują zainstalowanie programów zabezpieczających??

Zamiast logu z OTL'a w pliku znajduje się tylko masa chińskich znaczków...

Pozdrawiam,

Dimatheus


(Marcin K1) #3

http://wklejto.pl/84265 - to jest log z otl


(Dimatheus) #4

Hej,

:arrow: Instalowałeś Avast'a z konta o uprawnieniach administratora??

:arrow: Instalowałeś go z podwyższonymi uprawnieniami, czyli klikając prawym i wybierając polecenie Uruchom jako administrator.

Poczekajmy na jakiegoś eksperta, który będzie mógł zaawansowanym okiem spojrzeć na logi...

Pozdrawiam,

Dimatheus


(xyzzyx) #5

http://files.avast.com/files/manuals/us ... me-pol.pdf -może to ci choć trochę pomoże. Do starszej wersji co prawda ale przecież nie wszystko się zmienia :slight_smile: . Pozdrawiam.


(Marcin K1) #6

http://wklejto.pl/84265 - to jest log z otl


(deFco247) #7

Nie wstawiłeś drugiego potrzebnego loga z OTL, czyli Extras.txt. Żeby ten raport powstał, opcja Rejestr - skan dodatkowy musi być ustawiona na Użyj filtrowania.

Z tego co tu widzę zawieszki może powodować działający w tle przestarzały AVG Anti-Spyware. Odinstaluj go z systemu, posiłkując się przy tym AVG Remover (zastosuj wersję z drugiego linku).


(Marcin K1) #8

zapomniałem napisać: wystarczył format i wszystko pięknie śmiga^^


(Dimatheus) #9

Hej,

No tak - format jest najlepszym sposobem na wszystkie problemy komputerowe - oczywiście te programowe... :slight_smile: Tylko jedno ale - format to ostateczność. Praktycznie każde problemy można rozwiązać bez niego, no ale to już wybór użytkownika. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus


(Marcin K1) #10

http://wklejto.pl/84265 - to jest log z otl