Problem z uruchomieniem systemu - ładuje się cały czas


(Scorpion304) #1

Witam! :slight_smile:

 

czy ktoś mógłby mi pomóc?

 

Od wczoraj mam problem z uruchominiem Windowsa Visty na moim komputerze...

Wszystko przebiega normalnie aż do moemntu jak jest pasek ładowania....

cały czas się ładuje i nie może odpalić...

dopero po kilku resetach albo po wyłączeniu komputera i ponownym włączeniu zaskakuje...

 

Co może być przyczyną?

Proszę o pomoc :slight_smile:


(mrFreeze) #2

Dysk zapewne. Screen z zakładki Health z HDTune

 

http://hdtune.com/files/hdtunepro_550_trial.exe


(Scorpion304) #3

witam :slight_smile:

 

w załączeniu przesyłam screen :slight_smile:

 

 

 


(mrFreeze) #4

Przeskanuj system ADWCleaner

 

W przypadku Windows Vista/7/8 uruchom z prawokliku jako Administrator. Najpierw Szukaj następnie Usuń

 

 

Następnie MBAM

Odznacz przy instalacji Okres Testowy Premium

http://data-cdn.mbamupdates.com/v2/mbam/consumer/data/mbam-setup-2.0.2.1012.exe


(Scorpion304) #5

Bardzo serdecznie dziękuję! :slight_smile:

Pomogło... nic się nie wiesza.... :slight_smile:

Bardzo ślicznie dziękuję !!

A co można poradzić na godzinę systemu? po uruchomieniu wskakuje inna godzina.. np zamiast 11:00 jest 3:00..

 


(mrFreeze) #6

Zacząłbym od sprawdzenia godziny w biosie. Jeżeli problemem były wirusy radziłbym wrzucić logi z FRST.

 

http://forum.dobreprogramy.pl/nowy-log-obowi%C4%85zkowy-farbar-recovery-scan-tool-t478727/

 

Poproś Moderatora o przeniesienie tematu do działu Bezpieczeństwo.


(Scorpion304) #7

Witam :slight_smile:

 

FRST http://wklej.to/Jvpto

 

Additional http://wklej.to/bfP0i

 

Proszę o przeniesienie tematu do działu Bezpieczeństwo

 

 

 


(Acorus) #8

Sprawdź po odinstalowaniu F-Secure Internet Security 2009 9.00