Problem z wlaczaniem kompa


(Crowltg) #1

Mam problemy z wlaczaniem sie kompa. Dosc czesto juz teraz, gdy go wlaczam przed pojawieniem sie menu ZAPRASZAM w XP, miga mi niebieski ekran z jakimis napisami, czyli pewnie z jakims bledem i resetuje mi komputer. Musze kilkanascie razy go uruchamiac zeby komputer wreszcie wszedl normalnie. Logi :


(Bbieniol) #2

Usuń Hijackiem ten wpis:

Daj koniecznie logi z GMERa

  • Rootkit >>> zaznaczone Pokaż wszystko >>> wskazane tylko Usługi

  • Rootkit >>> odznaczone Pokaż wszystko >>> wskazane wszystkie obiekty do skanu


(Crowltg) #3


(Gutek) #4

Ja nic nie widzę.

Zastosuj się do tego Tematu i zmień tytuł tematu na konkretny inaczej KOSZ

Pozdrawiam Gutek2222


(Crowltg) #5

Mialem dac pilnie logi z GMER'a to dalem :wink:. Jak nic nie ma to sie ciesze, ale sadze ze problem moze dalej byc. Pozdrawiam.


(Bbieniol) #6

Wejdź w dziennik zdarzeń:

Start --> uruchom --> eventvwr i sprawdź, czy nie masz błędów zaznaczonych kolorem czerwonym - jeżeli są to wrzuć ich screeny :slight_smile:

:arrow: Jak wstawić zrzut pulpitu?


(Crowltg) #7

E, jest tego troche za duzo zeby pokazywac wszystkie na sreenach :|.


(Bbieniol) #8

Przeinstaluj sterowniki do karty graficznej :slight_smile:

Z drugiego screena wklej screena właściwości błędu Application Error :slight_smile:


(Crowltg) #9

Przewaznie sa one zwiazane z programami do konwertowania mov2avi :wink:.


(Bbieniol) #10

Przeinstaluj go :slight_smile:

Czy restarty nadal występują?


(Crowltg) #11

Narazie nie, wylaczam zadko kompa. Ogolnie chodzi ~20 h, dostaje uruchom podobnie i chodzi nastepne 20 h :wink:. Jak znow wystapia to dam znac.

Złączono Posta : 30.10.2006 (Pon) 12:38

Problem znow wystepuje :|. Teraz nawet nie moge wejsc do trybu awaryjnego, poniewaz wchodzi na awaryjnym do pulpitu, ~5 sekund i sie resetuje.