Problem z wyborem AUTOPLAY kamery

Witam, na początku uprzedzę że nie wiem czy dobrze wstawiłem temat, więc jeśli to problem z win7 to proszę o przerzucenie tematu tam.

Posiadam kamerę Toshiba CAMILEO PRO PA3629E-1CAM łącznie ze sterownikami do niej. System win7 wykrywa na usb sterowniki ładnie się instalują wszystko hula robi zdjęcia służy jako kamerka do skype także działa jak powinna jednak posiada 2 tryby. Jeden to dysk z której ściąga pliki a 2 to opcja kamery w systemie. Przyciskiem w kamerze aktywuję te tryby jednak podczas przechodzenie z trybu dysk > kamerka windows automatycznie wybiera program domyślny aby ściągnąć zdjęcia :roll:

Niestety ale tej opcji nie mogę wyłączyć w żaden sposób oraz zmienić domyślnego programu. Instalowanie oficjalnych i nieoficjalnych driverów w żaden sposób nie pomaga. Poniżej zamieszczę screeny z problemem:

http://i.imgur.com/O0qRDMY.jpg

Obecnie Photoshop jest domyślnym, wcześniej miałem Word z opcja ściągnięcia zdjęć w trybie kamery. Lewy screen pokazuję właściwości urządzenia zaś prawy opcja uruchamiania domyślnego programu jednak nie ma tam nic innego oraz nie mogę ustawić aby “nic nie robił”. W systemie próbowałem różnych cudów wyłączanie autostartu dla każdego urządzenia, ustawiania aby nie podejmował akcji jednak dla samej kamery nie mogę tego ustawić ponieważ nie pojawia się ona. Udało mi się raz w rejestrze wygrzebać gdzieś opcje aby pojawił się “dialog box” po podłączeniu jednak jest pusty i nie mogę w nim nic ustawić więc po kolejnym podłączeniu sytuacja się powtarza.

Jeżeli ktoś jest w stanie pomóc w problemie najlepiej poprzez ścieżkę w rejestrze, która podmienia domyślny program albo całkowicie wyłącza autostart dla tego urządzenia to byłbym bardzo wdzięczny.