Problem z wyświetlaniem obrazu w filmach na drugim monitorze


(Konoko Deed) #1

Moze i byly juz takie posty, ale jakbym nie miala problemu po przeczytaniu ich, to bym nie pisala.

Mianowicie, niedawno reinstalowalam windowsa. Mam xp.

Nie dzialają mi filmy, tzn jest dzwiek, a nie ma obrazu.

Probowalam roznych kodekow, packow i pojedynczo, ale nic nie pomaga, ciagle jest tak samo. xp kodek pack, k-lite pack, ffdshow+ac3+xvid

Za kazdym razem odinstalowywalam stare przed zainstalowaniem nowych.

Podczas instalacji k-lite packa, pojawil mi sie błąd: access violation at address 00409942. write of address 00401000

Co moze byc nie tak?

*** OSTATNIO SPRAWDZIŁAM, że obraz nie wyświetla się tylko na monitorze dodatkowym, ponieważ mam takowy podpięty do laptopa. Na laptopie wszystko jest w porządku, a na dodatkowym tylko nie ma obrazu.

Co do sterownikow grafiki, mam Omega Pack - Radeon Xpress 200M Series.


(Lukaszk 89) #2

Sterowniki do grafiki instalowałaś po reinstalu systemu?

Jeśli nie to podaj jaką masz grafę, ewentualnie czy nie masz przypadkiem płyty ze sterownikami do niej.

Spróbuj jeszcze zainstalować zainstalować http://ffdshow.download.nowosci.net/ + http://www.bestplayer.com.pl/


(Airborn) #3

ashantess , proszę poprawić tytuł tematu na konkretny. W przeciwnym razie zostanie on przeniesiony do kosza.


(Konoko Deed) #4

*** OSTATNIO SPRAWDZIŁAM, że obraz nie wyświetla się tylko na monitorze dodatkowym, ponieważ mam takowy podpięty do laptopa. Na laptopie wszystko jest w porządku, a na dodatkowym tylko nie ma obrazu.

Co do sterownikow grafiki, mam Omega Pack - Radeon Xpress 200M Series.