Nie masz zainstalowanej javy lub wchodzisz na czata przegladarka inna niz IE (i bardzo dobrze) tylko czasami nie obsługują nowej wersji czata (jak Operką wchodziłem to tak pisało ).
odpowiadam na twoja sugestie. odnośnie javy jest zainstalovana dla upewnienia została zainstalowana ponownie, przęglądarka to oczywiście IE, a jaki jest motyw nie morzna wejśc na czata jedynie onet i interia, reszta działa bez problemów…
Monczkin…/
to mnie równie bardzo interesuje, ale co moge powiedziec, że to nie poraz pierwszy wystąpiło to co teraz. przypoprzednich instalacjach wystempował ten sam problem. a co ma wspólnego, on ma wiele współdzxielonych plików i pewnie podmiane jednego ze wpisów rejestru to powoduje… i wystąpiułem ze słowem o podpowiedź jek z ty sobie poradzić…
francuz…/
żadnego wirusa tu nie ma, czyszczenie hijackiem, PestPatrolem, jak i regcleanerem nic nie dało…
Teraz mam pytanie czy jest mozliwośc przywrócenie ustawień systemowych z kopii systemu… juz raz to zrobił automatycznie, ale nie moge tego zrobić sam…