Kurczak przy instalacji wypisuje: “W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia.” “Instalacja produktu nie została ukończona” Dlaczego tak wypisuje??
Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.
Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.
W tym celu proszę użyć przycisku przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Taki temat może byc??Proszę o pomoc!!
Witam To dziwne bo ja bez problemu zainstalowałem ale przy instalacji we własciwociach zaznacz administrator moze to pomoże. Chyba ze Vista zdycha
Dopiero viste zainstalowałem.To chyba nie może zdychać nie ??
A próbowałes instalować jako adminiatrator
Tez nie idzie.
dodam jeszcze że ja mam 6.0.227.0 te która ty masz na viscie nie bedzie chodzić
A ja mam wersje 6.0.6001 z serwis pack 1 który pogorszył prace systemu.A może dla tego ze na C mam tylko 7gb wolne??
Tego nie rozumie Bluesoleil 6.0.227.0 a nie Vista co ma do tego SP1
A ja podałem ci wersje systemu operacyjnego i że po zainstalowaniu Sp1 spowolnił mi się komputer.A daj linka do tego Bluesoleil co ty masz z góry dziex .
Napisze jeszcze o 7 GB wolnego miejsca dla systemu.Ja tego nie rozume to tak jakby chodzic w ubraniu z młodszego brata. Sam mam dwie macierze Raid 0 tj 2x 320 GB i 1 tj 2x 160 GB system jest zainstalowany na 70 GB, a komputer jest naprawdę szybki maciez 0 w tescie buffered read osiaga 240 MB/s maciez 1 w tym samym tescie ma 185MB/s a to przekłada sie na zadowolenie z pracy komputera.
Zainstaluj Bluesoleil 6.0.227.0 i bedzie ok To oprogramowanie zwieksza mozliwośc transmisji danych przez bluetooth do 5 MB/s Windows ma 1 MB/s
Ale skąd je pobrać??
Przeciez to oprogramowanie jest platne proponuje eMule
Ale ja mam oryginalną płytkę Bluesoleil tylko że z wersją 2.3 tylko że nie działa na viscie tylko na xp.
Radzę zainstalowac eMule jezeli go nie masz sciągniesz w ten sposób wiele uzytecznych programow. Niestety pod Vista nie wszystko chodzi. Najlepiej instalować najnowsze wersje programów te beda chodzić. =D>
Tylko ten błąd teraz to brak czego od outloka a wie kto może jak dobrze zainstalować windcoma żeby dział na nim bluetooth??
Pracuj dalej Vista bedzie do instalacji od nowa Ty chyba nie rozumiesz co pisza jak program nie jest pod Viste to nawet lopata nie da rady. Jak radza to trzeba słuchac
ALE ZAINSTALOWAŁEM TĄ WERSJE CO TY MI PODAŁEŚ I WYPISAŁO TO SAMO CO PRZEDTEM.
No to juz zmuliłeś Viste Trzeba odinstalować i ręcznie przeczyścic rejestr regedit. restart i od nowa. Musi wejsc bo to program pod Viste. Przesłac nie moge 40Gb