Problem z zaopatrzeniem w broń w grze Stalker

Witam,

Jestem w zadaniu “Idź na nasyp kolejowy” w grze Stalekr.

Z poradnika wyczytałem że zanim ruszę " w nieznane" muszę się zaopatrzyć w “niezłą giwerę”, a ja jej niestety nie mam gdyż jeszcze jej nie zabrałem poległemu napastnikowi. Więc w poradniku piszę że jak jeszcze nie mam jakiejś dobrej broni to powinienem kupić jeden z lepszych pistoletów. I tu rodzi się problem, gdyż gdy rozmawiam z Sidorowiczem to są tam tylko dialogi do wyboru związane z misją, a nie ma żadnej opcji związanej z handlem, więc jak mogę kupić u niego potrzebną broń? (dodam że mam oryginalną grę Stalker)

Liczę na pomoc i z góry dziękuje.

nie no rozwaliles mnie :smiley: hahahahahahah

Jezeli masz wersje Polską to pod tymi dialogami na środeczku jest ikonka Handel. Jeżeli masz wersję angielską to jest napisane Trade. Klikasz na nią i możesz kupować.

Mógłbym ci polecić jakieś mody na broń ale widzee że to nie ma sensu skoro ty takich porstych rzeczy nie dostrzegasz na swoim monitorze :smiley:

1. W handlu u Sidorowicza nie było broni, były tylko jakieś medyczne gadżety.

2. Pierwsza misja, jaką wykonywałem , to była rozprawa z bandytami na jakimś parkingu (razem z kilkoma innymi stalkerami). W tej misji na dzień dobry masz nóż i pojawia ci się pistolet. To wystarczy, bo potem giwer wala się tyle, że ich nie udźwigniesz :lol:

Jak nie było jak sa !!

Zresztą po pierwszej misji jak ich pozabijasz to pozbieraj bronie…

craker9 mówiłem że jak ich rozwaliłem na tym parkingu to nie zabrałem im broni bo dopiero co zainstalowałem stalkera i jeszcze słabo mi idzie. el polaco nie chodzi o to że nie zauważyłem ( choć nie zauważyłem potem sprawdze czy jest tam opcja handel), ale o to że dopiero zaczynam grać w stalkera i " stawiam pierwsze kroki" :mrgreen:

Złączono Posta : 07.05.2007 (Pon) 12:41

craker9 zopomniełem dodać że zabrałęm ale tylko 2 pistolety i amonicję ze strzelaniny ^^