Problem ze skórką na jportal


(Alex Magic) #1

Chce zmienić logo na mojej stronie www. Gdy podmieniam grafike w pliku logo.gif to na stronie zostaje nadal stare. To samo dzieje się np. przy zmianie nagłówków w menu itp. Można to zmienić jedynie przy ponownym wgraniu całej skórki na serwer wraz z poprawkami. Co mam zrobic aby zmieniac to na bierząco?


(Ramelek Lost) #2

Mógłbyś wgrać skórkę na serwer... Albo dać linka do plików źródłowych? Ja może pomogę...jPortala znam od 2 lat hehe


(Alex Magic) #3

Skórka jest wgrana na serwer. A problem jest w tym że aby coś zmienic w niej to trzeba calutką od nowa wgrywac;/


(Ramelek Lost) #4

Czy mógłbyś zapakować i podać adres>?< To przeglądnę...bo czasem jest JPG a czasem jpg a to różnica