Problem ze sterownikami po upgradzie z XP do Win7


(Cihy10) #1

Witam,

Mam starszego lapka, a mianowicie Asusa Z92R. Zainstalowałem dzisiaj na nim Win7(poprzednio był XP z SP3) i zostało mi jedno urządzenie bez zainstalowanych sterowników - Magistrala PCI 2, urządzenie 1, funkcja 2.

Ma ktoś może pomysł co to za urządzenie :slight_smile: ?

robson


(Łukash) #2

Prawy na tym urządzeniu > właściwości > szczegóły > identyfikator sprzętu (zaznacz > skopiuj > wklej do posta)


(Cihy10) #3

Są cztery identyfikatory:

PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_13971043&REV_08

PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_13971043

PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_088000

PCI\VEN_1180&DEV_0592&CC_0880


(Łukash) #4

Nie wiele jest na temat tego urządzenia w sieci ,oprócz Twojego posta - są wyniki na jakiś sowieckich stronkach .Driver search engine nic nie znajduje.Prawy > aktualizuj oprogramowanie sterownika / bądź po prostu odinstaluj.


(Johny) #5

Sieć,dżwięk i grafika działa ?


(Cihy10) #6

Działa. Myślałem, że to Bluetooth, ale też działa więc nie mam już pomysłu co to może być . . .


(Protofik+Dobreprogramy Pl) #7

sprawdź w programie aida64


(Cihy10) #8

Sprawdzałem i dalej nic nie znalazło . . .


(Protofik+Dobreprogramy Pl) #9

Ale co ci pisze w programie aida64? co to za urządzenie?

Wrzuć screena


(Cihy10) #10

To może inaczej - napisz proszę co dokładnie powinienem zrobić w aida64? O których informacjach piszemy?


(Protofik+Dobreprogramy Pl) #11

Wejdź w devices --> windows devices

Tam powinno być coś w stylu unknown devices albo coś takiego. Kliknij na to i wtedy zrób screena i zobaczymy czego brakuje.

image_id: 3801