Problem ze stronami


(Misza89) #1

Mam 2 problemy:

1.Nie pokazują mi się miniaturki filmów na tej stronie(foto)

beztytuu1mx.th.jpg

2.Strona http://www.icoke.pl jak wgrałem Macromedia Flash Player wchodziła, ale następnym już nie, tylko czerwone tło.

Prosze o pomoc.

P.S.Jak zrobić by podpis z a href wyświetlał się jako obrazek a nie napis??


(adam9870) #2

Masz zainstalowane takie rzeczy jak Java, Flash Player, Slockware player ?? Jak nie to zainstaluj.

Masz zainstalowane jakieś kodeki ?

Mogłeś podać adres w pierwszym :stuck_out_tongue:


(Misza89) #3

Wszystkie podane kodeki mam.

http://www.nike.com


(Mayster X) #4

tylko to nie są zabardzo kodeki

zainstaluj ffdshow

:arrow: http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=36&id=301


(Misza89) #5

A to nie wystarczy??

16nw2.th.jpg

21tm.th.jpg


(Mayster X) #6

kodeków powinno wystarczyć

co do problemu to czy nie przypadkiem firewall nie blokuje tych elementów (jeśli jakiegoś posiadasz) ... :?:


(Misza89) #7

Wraz z pakietem ArcaVir, ale to chyba nie powoduje tego, na IE normalnie wchodzi.


(adam9870) #8

Raczej trzy :stuck_out_tongue:

Zwykli użytkownicy na forum mają wyłączoną obsługę HTML'a tzn. nie mogą wstawiać w postach, podpisach itp HTML'a np.

[/code]


Na forum działa BBCode :) I aby w nim zrobić aby link był obrazkiem robisz tak:

[code][url=http://dobreprogramy.pl][img=http://dobreprogramy.pl/green/upload.gif][/url]

adres strony i adres do obrazka oczywiście przykładowy podałem :slight_smile:

To może wina poprostu leży po stronie strony. Autor strony widocznie przystosował stronę aby dobrze działała tylko pod IE :roll:


(Misza89) #9

Chyba to wina strony, przed chwilą wchodziłem na stronę i weszła.

Dzięki za pomoc.


(JNJN) #10

OTy-kosmos.

JNJN