Witam mam taki problem otóż posiadam 2 dyski twarde pod złącze usb jeden o pojemności 1,5 TB drugi to wielkość 750 GB do czego dążę po kliknięciu w ten dysk 1,5 TB widzę że jest zapełniony jak trzeba więc nic z niego nie zniknęło ani się nie usunęło ( tak sądzę ) ale nie mam widocznych w nim ikon tych żółtych mam tu na myśli foldery z różnymi plikami itd.tylko są same typu klipy filmowe , obrazy jpg , dokumenty txt , aplikacje , dźwięki typu wave.
Może mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem ??? Pozdrawiam i liczę na WASZĄ pomoc.
Witam ponownie niestety po zastosowaniu się do instrukcji nie zadziałało.Dalej ten sam scenariusz jest już nawet jeszcze raz to odhaczyłem i zaznaczyłem ponownie zrobiłem restart kompa i dalej nic jak wspominałem niestety , jak temu zaradzić i rozwiązać ten problem przecież dane nie zniknęły skoro widać że dysk jest dalej zapełniony jak był.Nie wiem czy zwróciliście uwagę w moim opisie ale pracuję na systemie Windows 7 Ultimate x64.
Witam ponownie kolega pomógł mi i pokazały się foldery z plikami , itd.tylko jak ukryte wchodził do opcji aby pokazać je jako normalne nie ukryte pliki jednakże po zaznaczeniu i próbie czy po restarcie będzie wszystko ok dalej ten sam scenariusz.Są one widoczne otwierają się bez problemu tylko info pokazuje że są jak wsp.to pliki ukryty gdy wejdzie się w jakiś i kliknie na właściwości folder a niema opcji aby odhaczyć tą w Atrybutach , Ukryty nawet gdy się wejdzie we Zaawansowane tam nic takiego niema aby móc to naprawić niestety.Macie jakiś pomysł jak to zrobić ???
– Dodane czwartek, 25 października 2012, 20:29 –
No ok a jak dokonać tego aby móc w opcji atrybuty folderu odznaczyć opcję ukryty bo za nic nie mogę tego zrobić.Przesyłam fotkę jak to wygląda mniej więcej u mnie właśnie.