“C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Web Folders\ibm00001.exe”; sprawdz czy nazwa jest poprawna"
Zrobiłem tak jak radziliście we wcześniejszych postach żeby:
start==>uruchom==>msconfig
zakładka uruchamianie i odchaczasz ibm00001.exe
zrobiłem tak uruchomiłem ponownie kompa, a teraz jak klikam na jakiś folder na pulpicie albo na “uruchom” to wyskakuje mi komunikat :
np. jak uruchamiam gg to: "System Windows nie może odnaleść pliku C:\program files\gadugadu\gg.exe upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i sprubuj ponownie. Aby wyszukać plik kliknij przycisk start a następnie wyszukaj
Gdzie ty chcesz jego rozpakować w TEMP-ie, no co ty jakiś katalog na pulpicie albo w swoich dokumentach(nazwa Moje dokumenty) zrób i tam przenieś plik i rozpakuj
Ja to rozpakowywałem na pulpicie! przeniosłem do moich dokumentów i tak rozpakowałem i dalej się nie chce uruchomićJEST NAPISANE TAK :
System Windows nie może odnaleść pliku "C:\documetsandsettings\duker\mojedokumenty\Hijackthix\Hijackthis.exe"upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i sprubuj ponownie. Aby wyszukać plik kliknij przycisk start a następnie wyszukaj
OK tak: Start>>>Moje dokumenty>>> i np. prawy klik nowy - folder nazwa dowolna i tam skopiuj cały ściagniety rar i w winrarze rozpakuj w tym folderze następnie kliknij hijackthis i zrób log przez naciśnięcie “Do a system scan and save a logfile”, zapisz ten log np. na pulpicie, a zawartość skopiuj i wklej na forum
kurcze ja nie moge uruchomić tego pliku Hijackthis.exe! Wyskakuje mi cały czas to samo System Windows nie może odnaleść pliku "C:\documetsandsettings\duker\mojedokumenty\problem\Hijackthix\Hijackthis.exe"upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i sprubuj ponownie…
System Windows nie może odnaleść pliku "sfc /scannow"upewnij się że wpisana nazwa jest poprawna i sprubuj ponownie…wogle nie działa uruchom nawet podstawowe komendy
Hmm no jak to mi normalnie chodzi, a spróbuj kliknij na link prawym myszki i wybierz Zapisz element docelowy jako… no i zapisaujesz plik na kompie i postepujesz zgodnie ze wskazówkami