Problemy z *.exe


(Qoompel) #1

Wszystko działa bez zarzutu, avast 4,7 Home Edition nic nie wykrył a tu - nie działają niektóre ikonki/skróty do programów na pulpicie, w katalogach - nigdzie ...

Wirus ?

LOG

Tak to niestety wygląda ...

errormw0.jpg

Avasta mam po ostatnich aktualizacjach.

Dzięki z góry za pomoc.


(MarS) #2

Zaimportuj do rejestru ten plik

http://uploaded.to/?id=5c7ed2


(Qoompel) #3

1) Jak ? :lol: Co mam zrobić misrzu ?

2) Dlaczego tego pliku nie mam ? Co się z nim stało ?

3) A ten plik podany przez Ciebie to nie jest wirus ? (oczywiście żart :stuck_out_tongue: )

4) Dziękuję za pomoc.


(MarS) #4

Pobrać plik, kliknąc na nim dwukrotnie i potwierdzić wprowadzenie informacji do rejestru

Nie możesz go mieć, to po prostu wpisy do rejestru ujęte w gotowy plik REG by nie wklepywać ręcznie wszystkich wpisów a trochę ich jest

Otwórz w edytorze tekstowym plik to zobaczysz jego zawartość


(Qoompel) #5

Jasne :oops:

OK, ale jak to się stało, że ich brakuje skoro muszę je "wrzucać" od nowa ?

To był żart oczywiście :smiley:

Dzięki


(MarS) #6

Zostały usunięte lub zamienione przez jakiś program


(Qoompel) #7

Aha. Dzięki jeszcze raz.

Na razie wszystk odziała

Pozdro for You Masta :slight_smile:


(sdar) #8

spyker - proszę o odebranie PW


(Mayster X) #9

W trybie awaryjnym z wyłączonym przywracaniem systemu usuwasz :

Foldery zaznaczone na pomarańczowo usuń ręcznie z dysku

W razie problemów z usunięciem Plików/Folderów Użyj programu Pocket KillBox

Wyczyść katalogi Temp i Temporary Internet Files

:arrow: http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... c=12510#10

Po czynnościach wklej nowego loga


(Qoompel) #10

Zrobiłem to wszystko co mi napisaliście i nic. Znowu mam ten problem. Nie działają ikonki i skróty do *.exe. Chyba tylko format już pomoże. Jest jakaś ostatnia deska ratunku ? :cry: