Problemy z komputerem po bluescreenie :(


(x-awier) #1

Ten wpis został oflagowany przez społeczność i został tymczasowo ukryty.


(De Niro) #2

czy możesz opisać dokładnie co się dzieje, czy długo sie uruchamia, czy nie można kopiować etc. :?:


(M a x) #3

dziwisz sie ????? a po odinstalowaniu antywirusów czysciłeś rejestr i foldery z baz sygnatur wirsów teraz wszystko sie gryzie i spowalnia kompa - swoją droga wcale sie nie dziwie ze muli ci kompa przy tym antywirusie jakiego masz w tej chwili - zainstaluj F Secure lekki bardzo skuteczny antywirus co ważne nie mulący kompa (Tylko jeden warunek ) zawsze sie go instaluje na czysty system. W tej chwili miałbyś same kłopoty z nim


(x-awier) #4

(*juz jest odp. w tamtym temacie :slight_smile: .

Po tym komp się muli, i gdy się włancza to prawda wolno się włancza najgorzyj przy tym jak jest napisane "Windows Xp professional" to strasznie dlugo ten pasek leci.A w trakcie pracy na kompie muli się strasznie :frowning: .Sco do tego

to nie wiem czego bym nie mógł kopiować.

Proszę o pomoc :!:

:frowning: :frowning:


(michalj82) #5

Ściągnij sobie program CCleaner z http://www.ccleaner.com i przeczyść rejestr i usuń zbędne śmieci z komputera i po odinstalowaniu tego antywirusa, którego masz zainstaluj sobie avast z http://www.avast.com


(x-awier) #6

takie coś robię po każdym odinstalowanym programie.

Problem z antyvirusem jest już rozwiązany już działa wszystko :slight_smile:

Ale niestety po tym problemie http://www.forum.dobreprogramy.pl/viewt ... highlight= nadal muli komp i strasznie się długo włącza najbardziej jak jest pasek ładowania :frowning: .