Program do plików z Android na komputer

Poza Total Commander, miałeś powyżej podanych kilka sposobów na znalezienie dużych folderów w systemie. Które z tych sposobów wypróbowałeś i jeżeli gdzieś utknąłeś to gdzie?

Folder ze zdjęciami z aparatu, jak powiedział przedmówca to DCIM. Znajdziesz go w katalogu głównym. „Pamieć wewnętrzna” w Total Commander, albo „Main storage” w różnych innych programach.

Whatsapp trzyma zdjęcia i filmy w Pamięć wewnętrzna\Whatsap\Media i przynajmniej u mnie, mogę tam spokojnie usuwać pliki z poziomu np Total Commander, np w Whatsapp Video. Te pliki Whatsapp dodatkowo trzyma u siebie na serwerze, więc jeżeli je usuniesz z telefonu a następnie wejdziesz w rozmowę, klikniesz w zdjęcie to to Whatsapp pobierze je ponownie.

Zainstaluj też Cleaner do Xiaomi, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.cleaner&hl=pl potrafi z automatu porobić trochę porządków choć opinie ma kiepskie z głównie z racji na reklamy

rzeczywiscie zdjecia z aparatumam na karcie pamieci czyli lipa. Whatsapa nie moge znalezc bo mam gdzie indziej, wiem tylko ze caly zajmuje 7gb bo to widze. Moze po prostu to aplikacje zajmuja tyle, kazda wazy swoje, ich aktualizacje a jednak potrzebuje tych co mam…