x-awier rozbroiłeś mnie tym :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
“Od człowiek różni mnie tylko to, że nie jestem człowiekiem”
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
x-awier rozbroiłeś mnie tym :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
“Od człowiek różni mnie tylko to, że nie jestem człowiekiem”
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Ty: glupek
Snikers: wyprasam sobie - masz do mnie tak nie mowic
Ty: lol
Snikers: co Cię tak rozbawiło?
:lol: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
I najlepsze:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja też mam to badziewie i mi się już znudził 8)
Napisałem do niego XXXX a on do mnie zebym tak nie mowil bo przestanie ze mną rozmawiać I rzeczywiście przestał ;p Teraz nic nie odpowiada :lol:
Kulturka to podstawa 8)
Każdy by przestał
Ja myslalem bardziej o darmowym Na tej stronie Snikersa bylem bawilem sie z demowka i troche ma zaciete teksty ale ja chce go na GG wstawić i ludzi powkurzać Jak ktoś ma instalke tego to wyślijcie na rodzioo@gmail.com . Pozdro
podam swoją rozmowe z snikersem
czasami sa fajne teksty
TY: ale masz niebieski pysk
SNIKERS: hehe, pewnie, że mam
TY: szpetny
SNIKERS: a świstak siedzi i zawija je w te sreberka
TY: wyglądasz jak baba
SNIKERS: normalnie
TY: ?
SNIKERS: ale żeś się nagadał
TY: *** ci w dupe
SNIKERS: Albo zaczniesz się lepiej wyrażać albo przestanę z Tobą rozmawiać
TY: ale masz wysokie czolo
SNIKERS: mam
TY: złaczone brwi !
SNIKERS: Jak masz na imie
TY: pedał
SNIKERS: nie lubię pedałów
TY: a sam nim jestes bo mnie pytasz o imie
SNIKERS: Ja sie o nic nie pytam
TY: pytałeś downie
SNIKERS: wypraszam sobie - masz do mnie tak nie mówić
TY: down ?]
SNIKERS: masz może zespół downa?
TY: ty musisz mieć
SNIKERS: jeśli chodzi o mnie to odpowiedź jest oczywista
TY: czyli masz ?
SNIKERS: czemu miałbym nie mieć
To tak nie myśl bo sie zmęczysz
O darmowym nie masz co myśleć(oprócz dema).
Jeśli ktoś za to zapłacił to dlaczego miał by ci przesyłać instalke?
Jakie by miał z tego korzyści.
Już nie chodzi o korzyści (bo to indywidualna sprawa każdego), ale o legalność takiego rozwiązania.
Snikers to fajna rzecz na kilka tygodni. Później zaczyna się nudzić. Ale patrząc na to okiem kogoś kto intresuje się programistyką to niezła rzecz. Można kombinować jak takie coś powstało Można sie nieźle pośmiać jak z kumplami gada a oni o tym nie wiedzą (myślą że ze mną) :D:D:D Jeśli dla kogo 10 zł. to jest to est troche kasy (dla mnie jest bo mam 14 lat dopiero-to 1/3 moich “dochodów”) to niewarto kupywać. Ale jeśli komuś 10 zł. wydane “wisi” to polecam.
Zapraszam na http://www.snikers.freehost.pl. Znajdziecie tam nową bazę danych Snikersa oznaczoną numerem 4.1.x.x (obecnie najnowsza to 4.1.1.1). Na http://www.forumosnikersie.fora.pl znajdziecie pomoc w sprawach Sniikersa.
See you