Prośba o sprawdzenie loga


(Boolek11) #1

prosze o sprawdzenie loga ponieważ nawet format nie pomógł :frowning: komp się wiesza a w menedżeże zadań mam jakieś 3 dziwne procesy: lsass.exe ; csrss.exe oraz smss.exe co z tym zrobić ??? dzięki za pomoc !


(Zagorskid) #2

Wg mnie log czysty :wink:

Niepokoi mnie tylko to coś:

To też chyba zbędne, skoro brakuje plików:

Ale poczekaj z kasacją na opinię Ekspertów (wg KŚ najlepszych :P)

To są procesy sytemowe, wcale nie dziwne :stuck_out_tongue:

Skoro format nie pomógł to może przyczyna leży gdzieś głębiej niż w systemie? Od kiedy tak się dzieje? Czy niepokoi Cię cos jeszcze?

PS. Zainstaluj SP2 :!:


(Kuz5) #3

zagorskid popełniłes ogromny błąd :?

Usunięciem tych wpisów pozbawiłbyś go skanowania poczty wychodzacej jak i przychodzącej

To że jest (file missing) o niczym nie świadczy poprostu HijackThis ma w sobie błąd (wielokrotnie opisywane na forum)

Do usuniecia tylko to:

Zgadzam sie, może sprzet nawala

Sprawdz RAM oraz temperature procka itd

Uwaga: Jak wklejasz loga to obejmuj go znacznikiem (tagiem) CODE lub QUOTE

Proponuje poczytać TEN temat i zobacz jaka jest prośba do userów wklejających loga.


(Zagorskid) #4

Przepraszam, napisałem przecież

:slight_smile:


(Micromac) #5

Te powyzsze wpisy znikna po instalacji poprawki Service Pack 2


(Boolek11) #6

niepokoi mnie to że komp po uruchomieniu się zawiesza !!

zaraz jak tylko pokaże się pulpit to zawieszka, i musze go resetować aż do skutku,

no i ostatnio komp mi się sam wylączył i jak się uruchamiał to pokazał się na ułamek sekundy ten niebieski obraz "system fatal error" czy jakoś tak i komp zaczoł mi się restartować dochodził znów do niebieskiego ekranu i tak w kółko. no i może sprzęt nawala bo to staruszek

procek duron 1,3

650 sdram

płyta asus z chipsetem via

w każdym razie dzięki za pomoc.


(Gutek) #7

podaj dokłądnie numer błędu STOP


(Boolek11) #8

kurde nie wiem jaki jest numer błędu ten "niebieski" ekran miga tylko ułamek sekundy i nie idzie go zatrzymać :frowning: więc nie wiem.

Złączono Posta : 06.03.2006 (Pon) 19:19

aaa jeszcze jedno jak już zrobię formata i wybieram partycje na system to c: jest zawsze "surowa" choć wcześniej taka nie była tylko w ntsf sformatowana

?? !!