Proszę o spr logów, procek 100%


(Asika92) #1

Witam. Mam problem z procesorem, jego zużycie praktycznie cały czas wynosi 100%. Dodam, że jestem świeżo po formacie, więc nie wiem co mogłoby to sprawiać. Oto logi:

  1. Z hjt

http://wklejto.pl/27677

  1. z combofix

http://wklejto.pl/27680


(Leon$) #2

logi wyglądają na czyste

wejdź do menadżera zadań >> zakładka procesy >> zrób scren i pokaż na forum jaki proces

zużywa 100%

:slight_smile:


(Asika92) #3

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b1874abcd5420313.html

wychodzi że firefox. Ale dlaczego?

Po ponownym skanie combofixem jest lepiej, chwilami tylko do 100 skacze.


(Leon$) #4

może należało by przeinstalować FF

Pobierz CCleaner http://www.filehippo.com/download_ccleaner/

FF >> zakładki >> zarządzaj zakładkami >> importowanie i kopie zapasowe >> utwórz kopię zapasową np na pulpicie

odinstaluj FF w dodaj usuń programy , usuń pliki po nim

CCleaner przeskanuj nim i wyczyść rejestr.

teraz zainstaluj na nowo

:slight_smile:


(Asika92) #5

Dzięki:) trochę pomogło.

Tak jakby w trakcie instalacji wyglądało to tak:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b38a66eb1ea9ec10.html

teraz to tak 20-40%, czasami nawet 100% - nawet jak nic się nie robi.


(Leon$) #6

na screnie widać że proces avp używa 94% to od Kasperskiego pewnie w trakcie skanu to normalne

:slight_smile:


(Asika92) #7

Znowu coś nie tak. Mam otworzone dosłownie 2 karty w mozilli, uruchomione gg i dalej stówa leci... :evil:

Edit: wyłączenie kasperskiego pomogło. Skubaniec prockożerny!