Przełączanie użytkowników i kaspersky!


(kRZYS###) #1

Podczas przełączania uzytkowników, kiedy pozostawiam druga osobe zalogowana a jedynie przełączam sie pod inne konto na komputerze to wyskakuje mi komunikat : "Kaspersky został już uruchominony przez innego uzytkownika !!

Czy jest to bezpieczne, czy kaspersky działajacy na innym koncie bedzie chronić cały komputer , czy muszę wylogowac tego uzytkownika !!


(artide2) #2

tak będzie chronić cały komputer