nie będę ściemniał. Ostatnio nic niespodziewanego nie dzieje się z moim kompem - pewnie od dawna żyję z tymi samymi wirusami, trojanami itp. Trudno. Trzeba być twardym, a nie “miętkim”
Chciałbym jednak teraz się tego pozbyć, bo będę kopiował trochę rzeczy ze swojego dysku na dysk z nowego komputera mojej siostry. Nie chciałbym po prostu, żeby przeze mnie miała od nowości zainfekowanego kompa.
logi wyglądają na czyste a poza tym żaden program do robienia logów nie wykryje infekcji w kodzie pliku. Zastosuj Dr.Web Cure IT! Gdy będą wirusy pokaż raport. http://www.freedrweb.pl/download+cureit/
Szybkie skanowanie Dr.Web Cure IT! niczego nie wykryło. Pełne skanowanie ciągle idzie i raczej nieprędko się skończy…
Przeszedłem wszystkie kroki, o których pisał Leon$ (bez bicia przyznam, że optymalizację uruchamiania potraktowałem trochę po macoszemu, ale jednak zrobiłem ją).
Wyłączenie przywracania powoduje usunięcie kopi szkodników które mogą się uaktywnić podczas przywracania a włączenie przywracania tworzy nowy punkt z “czystego” systemu.