Pytanie odnośnie temperatury komputera

Wiatm może znacie odpowiedx na moje pytanie jaka powinna bys temperatura komputera, tzn. płyty głownej procesora przy nprmalnej pracy, tj. internet, gry, itd Konfiguracja mojego sprzetu :widac troszkę niżej :slight_smile:

Dzieki za odpowiedź

Pozdro

Dobre normalna praca internet “gry” widze ze wachowiec przy grach to juz nie jest normalna praca … coz przy internecie jak to okresliles ok 40 oC przy tym procku. Lepiej zadaj sobie pytanie czy jakiekolwiek gry oprocz sapera chodza na twojej karcie graficznej!

hmm mie jestem może jakims wielkim fanem gier, a napewno chodza na mojej karcie QUAKE2, AlienArena2007.

pozdro

Quake2 kiedy to bylo :o a czemu pytasz o temperature ??? komp sie resetuje albo ma jakies inne dziwne objawy???

nie narazie nic sie takiego nie dzieje - i mam nadzieje że nie bedzie- ale od wcześniej stał na biurku (tzn. stacja) a teraz włożyłem go do szafki w biurku i chciałbym wiedzieć czy nie jest mu “za gorąco”

Jezeli jest to niezamykana szawka (bo i takich znam artystow) to mysle ze nie ale lepiej zeby bylo tak pare centymetrow miejsca pomiedzy sciana a wentylatorem od zasilacza.

sam do niedawna miałem GF2MX400 MAX Leadteka więc nie przesadzaj że na tym nic nie chodzi,

Biorac pod uwage wspolczesna technike to najtansze plyty ze zintegrowanym ukladem graficznym sa mercedesami dla tej karty ale kazdy ma to co ma wazne ze chodzi :mrgreen: ja mam moja stara 7600GT i sie nie chwale bo niema tez zbytnia czym.

Apdjs , nie przekraczaj 50 stopni C w czasie grania. Zamontuj dodatkowy wentylator do obudowy najlepiej najbardziej wydajny od 3000 do 5000 obr/min. Wyrwij tylnią ścinkę od szafki. Biudrko musi być odsunięte 30 cm od ściany.

Zawsze, jest czym się chwalić. :smiley: Staryzsk mam Windows 98 SE, egzotyczną kartę graficzną - DeltaChrome S8 z 256 MB i Pentium III, na jego architekturze bazuje obecnie procesor Core Duo. :slight_smile: