Odpowiedzi wysłaliśmy w wiadomościach prywatnych
Proszę o rabat na powyższy komputer. Dziękuję.
Jedyna firma sprzedająca nie tylko sprzęt komputerowy, która jak zrobi promocje na raty 0% to jest dosłownie święto roku. Nie wiem o co chodzi, ale jak dla mnie sporo na tym tracicie, a te rabaty, które tu dajecie to chyba na waciki.
Królu Złoty - mógłbyś wyczarować, aby ten fant był w miarę szybko, rabat większy niż 9,90 zł ( niż na Paczkomat InPost), a cena ostateczna 99,00 zł? Byłbym happy!
No dobra: edytka - ten twór przygarnę za 99,99 zł
I co Ty na to Królu Złoty?
Pracuję w handlu (choć nie jako handlowiec) i klienci indywidualni niehurtowi nigdy nie dostają rabatu większego niż 10%.
Na urodziny firmy/sklepy internetowe umieją dać rabat 15% na “cały asortyment” ale pewnie X-Kom tak nie dopieszcza zarejestrowanych.
A takie jaja widziałeś? Luknij ile kosztuje ta sama pamięć, ale 128 GB na x-komie…
Pewnie ze starych dostaw po wyższej cenie zakupu i januszują, by nie być stratni
Czekaj, czekaj. To nie ten iwent dla…?
Bardzo nam przykro, lecz nie możemy wysłać do Ciebie wiadomości prywatnej.
Łączę się w bólu. Ale w czym problem?
Pod twoim profilem nie ma przycisku umożliwiającego wysyłkę do Ciebie wiadomości. W ustawieniach forum musiałeś wyłączyć zgodę na wysyłkę wiadomości prywatnych.
Nie kumanko. Jak x- kom chciał mnie znaieźć to mnie znalał…
x-kom
do mnie
Dzień dobry,
w nawiązaniu do rozmowy telefonicznej przesyłam fakturę Pro Forma. W tytule przelewu proszę wpisać numer 7000xxxxxx
W razie jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji. Raz jeszcze przepraszam za niedogodności.
Pozdrawiam
x-kom | Bojemskiego 25 | 42-202 Częstochowa
Na prośbę x-kom wykasowano dane pracownika
Mówiłem, że tym kontem zajmuje się cała firma zamiast jeden pracownik.
Opcjonalnie ten jeden pracownik, któremu “pół roku temu” tłumaczono ma teraz:
- urlop lub
- go zwolnili przy redukcji etatów (bardzo opcjonalnie “awans” na stanowisko “kierownicze”)
- bardzo opcjonalnie po wypadku z amnezją lub początkiem alzheimera/demencji
Na szybko instrukcja:
- https://forum.dobreprogramy.pl/my/messages
- Klikamy “Nowa wiadomość”
- wpisujemy problematyczny nick
- wiadomość dociera mimo wyłączenia indeksowania profilu w Google (“ukryte profile” przed plebsem)
BTW. Dlaczego chcesz kupić taki słaby dysk? W tej cenie dostaniesz szybsze i większe… Jeśli mogę się wtrącić