Witam, mój problem polega na Przeinstalowaniu sterowników do Radka 9550. Probowalem przeinstalowac moje stery uzywajac Dodaj/usuń a pozniej uzywajac Drive Cleaner 3.0. Wszystko bylo by okej ale gdy to zrobilem i wszedlem do win XP próbując zmienic na 1024x768 albo na 100Hz dostaje na środku ekranu migawek, zmian w kolorze a później cały czarny ekran.
Podaj cały konfig komputera! Miałem kiedyś tego Radeona i nie pamiętam na jakich sterach chodził najlepiej na pewno na tych z płyty nie było mu źle! Proponuje wyczyścić dokładnie wszystko to co instalowałeś zainstalować z płyty i obserwować czy problem jest nadal!
posluchaj ! przy zmianie na 1024x768 fartownie udalo mi sie zrobic screena i zobacz co to kurna jst O_o? w zaawansowanych mialem wszystkie opcje katalysator control ! wiec bylo by okej GDYBY NIE TE MIGAWKI I TO !
mam najnowsze sterowniki direct x 9.0c ( z sierpnia chyba ) ALE
ALE ALE ALE ALE CO ZAUWAŻYŁEM ?( duzo razy probowalem zainstalowac najróżniejsze sterowniki… i directy chyba wiec… ;s ) przy wejsciu do gry ! ! pojawia sie " " install the directX SDK to get full reference device " "
mozliwe ze mam wiatrak bardzo brudny? w sensie od kurzu? ( mam w kompie 2 wiatraki jeden taki wieelki na procesorze… duzy wiatrak w wokol niego radiatorki takie cos w stylu … ;s